MMA

VIDEO Hrvatski "Terror" poražen je od Khabibova mentora u borbi karijere

VIDEO Hrvatski "Terror" poražen je od Khabibova mentora u borbi karijere
Foto: Instagram

Hrvatski MMA veteran Ivica Terror Trušček (MMA 38-34-0, 31 godina) doživio je poraz u borbi karijere. U Uzbekistanu je na GFC 20 priredbi prekidom u trećoj rundi izgubio od dagestanskog borca Šamila Zavurova (MMA 37-6).

Trušček je dobro započeo borbu, imao inicijativu i dobre prilike u prvoj rundi. U drugoj rundi je bolji bio Zavurov, a u trećoj ga je srušio na koljena i zadao mu niz udaraca u glavu. Sudac je prekinuo borbu i domaći je favorit mogao početi slaviti.

Izgubio od Khabibova mentora

Trušček je dobro otvorio svoj 72. meč u karijeri, ali nije uspio doći do 39. pobjede jer je Dagestanac ipak bio prekvalitetan.

“Osvojeno drugo mjesto, prebio me kao cucka. Bio je točno takav kakvim smo ga i očekivali, samo puno tvrđi, koliko god to glupo zvučalo. Ne žalim za ničim jer ga ne bih pobijedio ni iz deset pokušaja. Giljotina na kraju prve runde je bila blizu, čuo sam kako se davi, ali nedovoljno da ga natjeram na predaju. Poslije je preuzeo kontrolu i skoro svakim udarcem nanio štetu. Lijeva noga i desno oko mi ne rade, nadam se samo privremeno", napisao je Trušček na svom Facebooku nakon poraza pa dodao:

"Idem doma plakati mami i liječiti rane, ali tek nakon što sutra napokon razgledam Taškent. Iskreno sam mislio da imam realne šanse za pobjedu, ali sam se opet razočarao. Možda drugi put, na WFC-u u Ljubljani 19.1. druge godine bude bolje."

Vrijedi spomenuti kako je borbu iz prvih redova pratio i UFC-ov neporaženi prvak Khabib Nurmagomedov kojemu je Zavurov bio mentor na početku karijere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara