Video - Ivanišević najavio BlackRock Masters: McEnroe, bilo bi ti bolje bilo da ostaneš doma

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

OD 1. do 6. prosinca u londonskom Royal Albert Hallu, dvorani koja običava udomaćiti velike umjetničke, a prvenstveno glazbene, priredbe, publika će prisustvovati i tenisu.

Turnir BlackRock Masters ponovno je na rasporedu, što izaziva oduševljenje kod igrača-veterana koji će na njemu nastupiti.

Jedan od njih bit će i najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević koji je svoj povratak neuobičajenoj teniskoj hali već prije najavio riječima:

"Moram se vratiti u Royal Albert Hall. Fantastično je ondje igrati tenis, a taj osjećaj želim ponovno proživjeti."

Jedan od konkurenata Ivaniševiću, uz Pete Samprasa, Stefana Edberga, Grega Rusedskog, Cedrica Piolinea, Marka Philippoussisa i drugih, bit će i legendarni brbljavac i bivši svjetski broj jedan John McEnroe koji se potrudio za prvu “prijetnju” pred početak turnira:

"Ovo je poruka za Petea Samprasa, Stefana Edberga, Gorana Ivaniševića i ostale koji dolaze u London. Možda sam malo stariji od vas, ali ne stižem da bih izgubio."

Na sebi svojstven način replicirao mu je Ivanišević.

"Ja sam Goran, a ovo je poruka za Johna. I ja stižem u London, a tebi bi bolje bilo da ostaneš u New Yorku", kzao je pobjednik Wimbledona iz 2001., kojeg službena stranica turnira najavljuje kao “ludog Hrvata”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara