Video - Kalinićev suigrač Diouf nakon Mercedesa vozi smiješnog pozlaćenog Escaladea

Video - Kalinićev suigrač Diouf nakon Mercedesa vozi smiješnog pozlaćenog Escaladea

Tekst: T.T.
Foto: Youtube

KONTROVERZNI senagalski nogometaš El Hadji Diouf poznati je kolekcionar skupocjenih automobila, a nedavno mu je dosadio kromirani Mercedes SLR McLaren vrijedan gotovo pola milijuna eura.

> Pogledajte novu zvjerku El Hadjija Dioufa vrijednu pola milijuna eura

Napadač Blackburna odvojio je jedan dan kako bi nabavio novog limenog ljubimca, a odlučio se na Cadillac Escalade Vortec V8. Diouf je još jednom pokazao kako je cijepljen protiv ukusa, odlučivši se na pozlaćenu varijantu te zvijerke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li recesija pogodila i Dioufa ili je to model koji mu se jednostavno sviđa ne znamo, no činjenica je da se radio u puno jeftinijem automobilu od ovih ranijih. Klasični model Escaladea košta pedesetak tisuća eura, te je jedan od najjeftinihih iz Dioufovog voznog parka. Inače, Kalinićev suigrač s novim automobilom ponaša se kao sa prethodnima, parkira gdje god stigne.

Nije prva razmažena zvijezda koja ne mari za prometne propise, a ovaj put se izvukao bez kazne, iako je parkirao na mjesto ispred restorana gdje dolazi opskrba. Stanovnici Blackburna teško mogu zamijeniti Dioufove automobile, budući da on vozi samo one koji blješte. Mercedes je bio kromiran, a najnoviji mu je  automobil još upadljiviji i smiješniji.

Osim Escalada Diouf za odlazak na treninge i mondena okupljališta u Blackburnu koristi još Range Rover i Lincoln Navigator.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara