HNL

VIDEO Klinci prekinuli intervju Dinamove zvijezde: "Zabit će Dilaver glavom"

VIDEO Klinci prekinuli intervju Dinamove zvijezde: "Zabit će Dilaver glavom"
Screenshot: Index

DINAMO je uoči subotnjeg derbija s Rijekom organizirao druženje s učenicima Osnovne škole Jordanovac.

Nikola Moro, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Sandro Kulenović, Kevin Theophile-Catherine, Damian Kadzior, Marko Đira i Joško Gvardiol stigli su u petak poslijepodne na igralište na Jordanovcu, gdje ih je s nestrpljenjem iščekivalo nekoliko stotina djece.

Moro o Rijeci i Hajduku

Nikola Moro bio je dinamovac oko kojeg se skupilo najviše znatiželjne djece, a neka od njih sudjelovala su i u njegovom kratkom intervjuu za Index.

"Desi se svima, mislim da je to bilo slučajno. Bolja smo ekipa od njih i pokazali smo to u prve tri utakmice", rekao je Moro o prošloj utakmici Dinama i Rijeke u kojoj je Rijeka pobijedila i izbacila Dinamo iz Kupa.

Nakon toga se okrenuo utakmici s Rijekom koja se igra ovog vikenda pa naglasio da Dinamo nije bitno slabiji nakon odlaska Olma te da je za hrvatski nogomet dobro da Hajduk raste. Osvrnuo se i na novog trenera Hajduka Igora Tudora:

"On razumije Hajduk, poznaje mentalitet kluba i igrače, ali ne bih dalje ništa komentirao."

"Meni je malo čudno da netko traži moj autogram i sliku sa mnom", rekao je Moro, a onda je naš novinar upitao okupljene dječake kako se oni osjećaju. "Super" i "odlično" bili su najčešći odgovori, a neki od njih odmah su dobili i autogram koji su čekali. 

Djeca prognozirala rezultat derbija

Nakon toga su mladi navijači okupljeni oko More za Index prognozirali rezultat utakmice Dinama i Rijeke, a spominjali su se rezultati od 5:0 i 3:1 za Dinamo.

Dječak koji je prognozirao 3:1 za Dinamo ustvrdio je da će golove zabiti Petković, Dilaver glavom i Moro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara