Video - Kranjčarova ozljeda: Otišao ligament gležnja, no čini se da nema puknuća

"NAPRAVIT će rendgen i magnetsku rezonancu nakon čega će sve više znati. Noga mu je natečena, ali doktori kažu da vjerojatno ništa nije puklo".

Hrvatski reprezentativac je iznesen s travnjaka u 76. minuti nakon što je na njegov gležanj brutalno startao igrač Boltona Gavin McCann. Suigrači su odmah zvali liječničku službu, a Niko je nakon toga iznesen na nosilima s terena. Za sada je teško reći koliko je ozljeda teška, no čini se da se na sreću ne radi o puknuću ligamenta gležnja.

To je u razgovoru za Index potvrdio Nikin otac Cico Kranjčar.

"Čuo sam se s Nikom. Kaže da je zapravo iskrenuo gležanj te da mu je natekao, no da doktori kažu kako nije ništa puklo. Kažu da se radi o ozljedi ligamenata gležnja. Naravno, ići će na magnetsku rezonancu kako bi se vidjela težina ozljede. Više bi se trebalo znati detaljnijih pregleda", rekao nam je Cico Kranjčar.

Možebitno duža pauza?

"Pa ako se radi o istegnuću ligamenta, moglo bi biti do mjesec dana otprilike, ali kažem, treba napraviti preglede", kaže Cico. Radi li se kojim slučajem o puknuću ligamenta gležnja, pauza bi mogla biti i puno duža, čak i do šest mjeseci.

U svakom slučaju za njega je ova sezona u Premiershipu vjerojatno gotova, a veliko je pitanje hoće li biti spreman za ogled s Ukrajinom 6. lipnja.

Portsmouth je inače pobijedio 1:0 pogotkom Nwankwa Kanua u 79. minuti.

Portsmouthovi liječnici optimistični

"Odmah smo ga poslali na rendgen, a u ponedjeljak ćemo i snimiti njegov gležanj. Trenutačno je on natečen i čini se da je u pitanju ozljeda ligamenta, no koliko je ozbiljna nećemo znati do ponedjeljka. To je udarac za nas, jer je riječ o za nas značajnom igraču čija je forma u posljednje vrijeme vrlo dobra", izvijestio je menadžer Paul Hart.

"Isprva nije izgledalo dobro, no u svlačionici je uspio stati na nogu", dodao je klupski liječnik Nigel Sellars.

M.Š.
Foto: AFP
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara