VIDEO Mandić pred milijunima Hrvata izljubio Stepančića

VIDEO Mandić pred milijunima Hrvata izljubio Stepančića
Video: RTL

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje.

POBJEĐIVALI ili gubili, hrvatski rukometaši uvijek su bili klapa, u reprezentaciji stalno vlada dobra atmosfera, a kako i ne bi nakon velike pobjede nad Španjolskom 23:19 koja ju je odvela u drugi krug Svjetskog prvenstva s maksimalna četiri boda.

U takvoj atmosferi uvijek ima dobrodušnog podbadanja, kao što smo vidjeli kad su pred televizijske kamere zajedno stali Luka Stepančić i David Mandić.

"Žao mi je one situacije kad smo na plus četiri imali...", počeo je Stepančić pa se okrenuo prema mladom kolegi: "Ti si, gospodine, imao dvije lopte", nasmijao se i nastavio: 

"Imali smo 2-3 napada da se odvojimo, onda bismo ih tu definitivno slomili. Na kraju smo im malo dozvolili da se vrate, ali mislim da smo od prve do posljednje minute odigrali dobru obranu. To je ono o čemu smo pričali kad smo dolazili u Njemačku. Napravili smo ono po što smo došli. Prijenos četiri boda iz ove skupine značit će jako puno i mi smo ti koji smo to ostvarili i presretni smo."

A onda se još jedanput okrenuo prema Mandiću i posebno ga pohvalio dok mu je tu, pri ruci.

"Još jednom mu želim čestitati, kao najmlađem, jer je bio najmirniji i najhladniji u pravom trenutku", završio je Luka, a Mandić mu je na pohvali zahvalio - pusom u obraz. Video možete vidjeti ovdje.

A onda je i sam Mandić, debitant na velikom natjecanju, dobio riječ, a posebno je pohvalio navijače i igru u obrani.

"Ova publika nas je bodrila do kraja i čestitam joj na ovakvoj atmosferi. Naježio sam se na sve što su napravili."

Na opasku da i mlađi reprezentativci poput njega igraju bez respekta prema iskusnoj momčadi Španjolske, Mandić se nasmijao:

"Ma kao da sam već odigrao 300 utakmica za reprezentaciju, kao da sam bio na tri svjetska prvenstva. Hvala treneru što mi je dao šansu i moram je iskoristiti na najbolji mogući način", zaključio je Mandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara