VIDEO Maradona šakama napada navijačice koje mu pjevaju "Popuši ga"

VIDEO Maradona šakama napada navijačice koje mu pjevaju "Popuši ga"
Screenshot: Youtube

DIEGO MARADONA nije uspio ući u prvu meksičku ligu. Njegov Dorados iz Sinaloe dramatično je izgubio finale doigravanja za proboj među elitu. Pobijedio je Atletico San Luis 1:0 u prvom meču, ali je na uzvratu poražen 4:2 nakon produžetaka i tako u prvu ligu odlazi Atletico.

Poslije poraza vidljivo ljutog Maradonu doživio je ono što mu je u takvom raspoloženju najmanje trebalo.

Atleticovi navijači čekali su ga da izađe iz lože. Kada se pojavio u hodniku stadiona, iz sveg glasa počeli su pjevati "Maradona se la come", što doslovno prevedeno znači "Maradona ga jede", a zapravo: "Maradona puši kurac."

Vrijeđajući Maradonu, navijači Atletica, među kojima je bilo puno žena (što se vidi na snimci i čuje po tome što u pjesmi dominiraju ženski glasovi) snimali su legendu, očito ga dvostruko provocirajući. Jer urlajući mu gadosti gurali su mu mobitele u lice. 

To je potpuno razjarilo Maradonu, koji je šakama nasrnuo na provokatore, koje su od njegovih pesnica spasili samo brojni zaštitari i Maradonini osobni tjelohranitelji. Jedva su ga odvukli u lift kojim je otišao od navijača suparnika.

Ali kada je izašao vani, bio je lud od bijesa. Pokušavao se vratiti među one koji su ga vrijeđali kako bi se obračunao s njima. Dok su ga čuvari jedva zaustavljali, urlao je: "Kurvini sinovi, jebem vam mater!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara