Video: "Navijače kao u Ledenoj još nisam vidio"

Video: "Navijače kao u Ledenoj još nisam vidio"

Tekst: Marko Pavić
Foto: Cropix

NAKON što je Linz poslije samo 20 minuta poveo 4:0, nije bilo ugodno gledati utakmicu u Ledenoj. Ipak, Medvjedi su uspjeli doći do zraka i na krilima sjajne publike došli do podnošljivih 3:5. Nakon desetog poraza u EBEL ligi trener Enio Sacilotto je rekao:

"Navijači su uistinu nevjerojatni, ovo je zaista sjajno, to u 25 godina koliko radim ovaj posao nisam vidio. Poraz u Salzburgu nas je uzdrmao i nismo dobro ušli u utakmicu. U drugoj i trećoj trećini smo odigrali dobro. Vanja Balić je bio sjajan, vratio se nakon svega što mu se događalo, a odličan u obrani je bio Sertich. Nadam se pobjedi u nedjelju."

Na pitanje hoće li Belić braniti i protiv Klagenfurta, Sacilotto je kroz smijeh odgovorio: "Ne znam što će biti u nedjelju. Budućnost predviđaju samo Cigani."

Utakmicu je prokomentirao i spomenuti Andy Sertich koji se prvo zahvalio šefu za komplimente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvu trećinu nismo odigrali dobro, za razliku od njih koji su bili odlični. U tim trenucima nismo imali odgovor i to je odlučilo utakmicu. Navijači su uistinu sjajni, nikad nisam vidio ovako nešto, navijaju i kad gubimo. Uistinu je lijepo igrati pred njima."

Gostujući trener Kim Collins također nije mogao zaobići navijače.

"Željeli smo ovu pobjedu, odigrali smo vrlo dobro u prvoj trećini. Nakon toga smo napravili nekoliko isključenja i dopustili Zagrebu da se vrati. Igrali smo dobro i u trećoj trećini do posljednjih desetak minuta, a onda smo pali. U tim trenucima ponašali smo se kao publika i pljeskali, nismo mislili na utakmicu. Navijači su zaista fenomenalni, jednostavno su gurali Zagreb prema ta dva gola koja su nam zabili na kraju."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara