EUROPSKE LIGE

VIDEO Nogometaš se svom snagom zabio u zid iza gola, hitnu čekali 40 minuta

VIDEO Nogometaš se svom snagom zabio u zid iza gola, hitnu čekali 40 minuta
Foto: Screenshot

NOGOMETAŠ rezervne momčadi Las Palmasa koja se natječe u trećoj španjolskoj ligi teško je stradao u stravičnom udarcu u betonski zid iza gola.

Saul Coco je na utakmici protiv Atletico Tacorontea pokušao spriječiti protivničkog igrača da dođe do lopte, izgubio je ravnotežu i u punoj brzini se svom snagom zabio u nezaštićeni zid iza gola. Silina udarca čula se i na snimci koju je objavio lokalni radio, a svi igrači na travnjaku odmah su signalizirali liječničkim službama da mu dođu u pomoć.

Iz još nepoznatih razloga Hitna pomoć čekala se čak 40 minuta, a kad je došla Coco je prevezen u lokalnu bolnicu. Nasreću, Španjolac je prošao "samo" s lomovima obje ruke, ali to su ozljede od kojih će se brzo oporaviti. Nije mu stradala glava pa je izbjegao teže ozljede.

Incident je podsjetio na tragičan događaj sa zadarskih Stanova 29. ožujka 2008. godine. Tada je domaći igrač Hrvoje Ćustić u duelu s igračem Cibalije udario glavom u betonski zid kraj terena. Stavljen je u induciranu komu, ali je od teških ozljeda glave preminuo tri dana kasnije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara