Video - Novi doping skandal u MMA-u: Mousasi Filha prozvao za uzimanje steroida

Tekst: M.P.
Foto: Promma.com

ARMENAC Gegard Mousasi je, slaže se većina MMA stručnjaka, borac koji je u posljednjih godinu dana najviše napredovao kada je u pitanju poluteška kategorija. Nema sumnje da su za to zaslužni i treninzi s Fedorom Emelianenkom koji mu je svojevrsni mentor i uzor. Posljednju borbu protiv Renata Sobrala odradio je posebno impresivno, tehničkim nokautom za koji mu nije potrebna niti cijela minuta prve runde.

No, njegov uspjeh i nevjerojatni niz od 13 pobjeda u nizu nisu, najbolje sjeli Brazilcu Paulu Filhu koji je u svom posljednjem razgovoru minorizirao neosporan uspjeh Armenca. Bacio je Mousasiju rukavicu rekavši kako nije dovoljno fizički jak da bi se s njim borio.

"Ako izgubim ne želim svoju plaću. No, vjerujte da će dobiti više batina nego protiv Akihira Gona", rekao je Filho sugeriravši na posljednji Mousasijev poraz.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor. Armenac je u video intervjuu optužio Brazilca za upotrebu steroida koji su mu "popili mozak".

"On je neosporno na steroidima. Zato i nije imao uspjeha u Americi jer tamo nije mogao koristiti svoj magični prah. Zbog toga je izgubio mentalnu snagu", rekao je Gegard dodavši:

"U Japanu se ne želim boriti protiv njega jer tamo nema kontrole koja bi otkrila upotrebljava li steroide ili ne. On je zapravo mali magarac."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara