Video - Okupili se hajdukovci: Nema milosti, cilj je dupla kruna!

Tekst: J.C. / M.Č.
Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

GODIŠNJI odmor je završio. U Bijelom salonu Stanko Poklepović jutros je okupio 31 Hajdukovog nogometaša s kojima započinje pripreme. Ovaj tjedan će se trenirati na Poljudu, iduća postaja je Pohorje.

"Prioriteti su Kup i Prvenstvo, došlo je vrijeme da ih osvojimo!", rekao je igračima predsjednik Hajduka Joško Svaguša.

Obećao im je da će na pripremama i tijekom sezone imati optimalne uvjete pa stoga "očekuje da se igrači oduže rezultatima".

"Ovo je slavljenička godina, teška za sve nas, stoga ni za koga neće biti milosti. Rezultat je na prvom mjestu, a ako treba, za konačni cilj ćemo dubiti na glavi", kazao je trener Poklepović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prozivci su se danas pojavili sljedeći hajdukovci:

Ah. Sharbini, An. Sharbini, Vukušić, Tičinović, Čop, Maloča, Andrić, Tomasov, M. Ljubičić, Pandža, K. Ljubičić, L. Kalinić, Andrijašević, Trebotić, Cernat, Aračić, Šerić, M. Buljat, Vejić, Brkljača, Oremuš, Režić, Jonjić, Lendrić, Jozinović, Novak, Smoje, Jertec, Pezo, Stipica i Boljat.

Naknadno će se (četvrtak) priključiti reprezentativci J. Buljat, Subašić, Ibričić i Strinić.

Kako je poznato da Hajduk na plaći ima golemi broj igrača od kojih nema baš nikakve koristi, ali i velik broj svojih poletaraca pa je stoga odlučeno da će danas biti i druga prozivka - u 17 sati će se okupiti Radošević, Obšivač, Trebotić, T. Surać, Novak, Čubrilo, Sačer, H. Tokić, Grubić, Kukoč, M. Leko, R. Španjić, Barić, Glumac.

Bijeli će u nedjelju na visinske pripreme u Sloveniju, gdje će se zadržati do 02. srpnja i ukupno odigrati četiri prijateljske utakmice. Za termine 23. i 27. lipnja protivnici su još uvijek nepoznati dok će u posljednja dva dana boravka dvaput odmjeriti snage sa slovenskim klubovima - 30. lipnja na programu je dvoboj s Domžalama, a dan kasnije protiv Mure.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara