NBA

VIDEO Policija se brutalno iživljavala nad NBA zvijezdom, sve zbog pogrešnog parkiranja

VIDEO Policija se brutalno iživljavala nad NBA zvijezdom, sve zbog pogrešnog parkiranja
Brown u dresu Bucksa Getty Images/Guliver Image

KOŠARKAŠ Milwaukee Bucksa Sterling Brown osjetio je na svojoj koži da ponekad ne pomaže činjenica da igraš u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Naime, Brow je u večerašnjim satima odlučio otići do trgovine, a po dolasku se parkirao na mjesto predviđeno za osobe s invaliditetom. Kako se radilo o večernjim satima, košaraš je zaključio da neće nikome smetati njegovo pogrešno parkiranje.

No nije bio u pravu, naletio je na dežurnog policajca koji je odmah pozvao pojačanje. Nekoliko patrola je pristiglo na lice mjesta, a Brown je pokušavao objasniti policajcima o čemu se radi, a ubrzo je završio na podu jer je na njemu bio upotrebljen elektrošoker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na snimci jasno vidi da se Brown nije opirao, policija je ipak pretjerano reagirala.

Na licu i tijelu košarkaša nakon nemilog događaja bili su vidljivi ožiljci pa su u klubu dan poslije odmah shvatili da se nešto dogodilo. Brown je odmah sve ispričao čelnicima Bucksa, a u klubu je odlučeno da se priča ne plasira u javnost. No policija je zbog određenih zakona morala objaviti snimke s kamere u noći incidenta, a snimka se ubrzo proširila u svjetskim medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara