Video: Predsjednik za primjer: Još ne vjerujem da je gotovo!

Video: Predsjednik za primjer: Još ne vjerujem da je gotovo!

Tekst: Dea Redžić
Video: Marko Pavić, Tomislav Brđanović
Foto: Cropix

KADA govori o projektu hokeja u Zagrebu, koji se proširio po čitavoj zemlji, Damir Gojanović prilično je skroman, iako ima argumente za sasvim drugačiji pristup. Možda je dijelom i u toj skromnosti tajna Medveščakovog uspjeha. Skroman budžet, skromni ugovori i predsjednik koji će tekmu uvijek radije gledati naguran negdje na ogradi, uz teren, nego dodvoravajući se raznoraznim bandićima u prenatrpanoj Vip loži. Nije bilo nikakve šanse da navijači ne prepoznaju tu pozitivu.

> Bandić u Ledenoj: Ugurat ću Medveščak u proračun za financiranje vrhunskog sporta! 

Jedino za čim Gojanović, nakon hokejaškog booma i posve neočekivanog ulaska u polufinale doigravanja u premijernoj sezoni, danas žali jest činjenica da su mnogi navijači ostali bez ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Četrdeset tisuća ljudi bori se za četiri i pol tisuće ulaznica. Žao mi je što mnogi nisu uspjeli biti na tribinama, ali mi smo igrali i za njih", kaže Gojanović koji je u klubu od daleke 1988. godine.

Osvojio je mnoga prvenstva Hrvatske i naslov prvaka Jugoslavije te je višestruko nagrađivan kao najbolji strijelac Hrvatske. O njegovoj stručnosti i kontaktima koje posjeduje ne treba trošiti riječi.

"Večeras nas nije išlo. U prvih deset minuta htjeli smo zabiti pogodak, nismo uspjeli. Oni su svoje zabili, pošlo im je za rukom da pogode svaku polušansu. Iskreno, ne smatram da su u samoj igri bolja momčad od nas. Upravo to nas ohrabruje prije puta u Salzburg, vjerujemo da možemo napraviti preokret, a onda ih još jednom testirati, pa ako i treći put izdrže Ledenu... ", razmišlja predsjednik.

"Pritisaka nikakvih nema, naši igrači su svoje već odradili. U prvoj sezoni ući u polufinale lige, to je ravno čudu. Napravili smo strašan pothvat s novom momčadi i najmanjim budžetom. Iza nas je zaista predivna sezona, ali ja još ne vjerujem da je kraj. Idemo u Salzburg po pobjedu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara