UFC

VIDEO Rakić se s ovakvom nogom borio u UFC-u. Fanovi tvrde da je pokraden

VIDEO Rakić se s ovakvom nogom borio u UFC-u. Fanovi tvrde da je pokraden
Foto: Screenshot/Getty

AUSTRIJANAC Aleksandar Rakić doživio je prvi poraz u UFC-u. U sunaslovnoj borbi UFC Fight Nighta 165 nakon tri runde odlukom sudaca pobijedio ga je Volkan Oezdemir.

Oezdemir je Rakiću prijetio low-kickovima, a u drugoj rundi pogodio ga je u koljeno, koje je u samo 10-ak sekundi nateklo i izgledalo prilično ružno.

Uoči treće runde Rakiću su u kutu ledom pokušali smanjiti oteklinu, no iako je imao problema s nogom, nastavio je borbu u kojoj je, prema mnogima, trebao slaviti.

Prema komentarima njegovih fanova na forumima i društvenim mrežama, Rakić je bio bolji borac u današnjoj borbi, a to dokazuje i statistika udaraca.

Volkan je bio bolji samo u udarcima u Rakićeve noge.


Šteta za Rakića, no već je pokazao kvalitetu kojom može doći do naslova UFC prvaka. Svoju veličinu nedavno je dokazao i izvan kaveza. Došao je u Arenu Zagreb na KSW spektakl kako bi podržao regionalne borce i svoje prijatelje iako je bio u pripremama za današnju borbu. Sat vremena davao je intervjue i izjave medijima, nikoga nije odbio, a i fotografirao se s mnogim fanovima u dvorani. 

Velika karijera je pred njim, a uz Roberta Soldića, trenutno je najbolji MMA borac koji dolazi s ovih prostora. 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara