Video - Redknapp: Raditi u Tottenhamu je kao da sam se popeo na Mjesec

Totalsport
Foto: AFP

MENADŽER Tottenhama Harry Redknapp pohvalio je karakter svojih igrača koji su na gostovanju kod Boltona u 8. kolu engelskog nogometnog prvenstva dva puta nadoknadili rezultatski zaostatak.

Bolton je vodio 1:0 i 2:1, no, hrvatski reprezentativci Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka svojim su pogocima uspijevali anulirati zaostatak.

"Mi smo željeli u ovoj utakmici pobijediti, ali kada dva puta gubite, onda morate na kraju biti zadovoljni i s jednim bodom. Utakmica je bila teška, Bolton je zahtjevan i težak suparnik, a Kevin Davies uvijek velika prijetnja. Budući da smo imali i neke šanse koje nismo uspjeli iskoristiti, mislim da smo zaslužili jedan bod", izjavio je Redknapp.

Pojedine kladioničarske kuće u petak su dale naslutiti da će Harry Redknapp uskoro napustiti Tottenhamovu klupu. Tečaj na tu mogućnost je s 50 je pao na mizernih 1.25...

"Što se tiče tih špekulacija, mogu reći samo da je u pitanju potpuna glupost, smeće! Ne znam samo odakle nekome pada takva ideja na pamet? Ja sam apsolutno oduševljen što sam menadžer Tottenhama, igramo odlično i imamo jako dobru momčad. Posao u Tottenhamu za mene je kao da sam se popeo na mjesec", slikovito se na kraju izrazio Harry Redknapp.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara