ZANIMLJIVOSTI

Video usamljenog dječaka na treningu postao je hit na društvenim mrežama

Video usamljenog dječaka na treningu postao je hit na društvenim mrežama
Screenshot: Twitter

DJECA su zbog koronavirusa prisiljena razdvojiti se od svojih vršnjaka pa se mnogi od njih danas bore s gorkim osjećajem samoće.

Mladi nogometaši koji su bili aktivni do izolacije mogu nastaviti s treninzima i pripremama za nastavak sezone, ako imaju malo slobodnog prostora u dvorištu.

Svakom golmanu potrebno je puno vježbe kako bi stekao sigurnost i samopouzdanje pri intervenciji. Trebalo bi brzo predvidjeti kretanje lopte, osobito nakon odbitaka koji su neugodni za čuvare mreže, piše SB Nation.

Usamljeni golman pokušava nakon udarca lopte prema ogradi, obranom spriječiti njen ulazak u gol. Neravnine na ogradi stvaraju dodatne poteškoće jer je teško predvidjeti kako će se lopta odbiti.

Svaka uspješna obrana povećava njegovo samopouzdanje i pomaže mu da prebrodi neugodno razdoblje koje je nastalo nakon uvođenja izolacije.

Unatoč tome, dječak je nedavno otkrio svoj golmanski talent. Jedan od udaraca bilo je nemoguće obraniti pa je ova metoda savršena za vježbanje udarca i golmanskih vještina.

Kada se život vrati u normalu, ovaj dječak bit će spreman stati između vratnica i postane standardni član svoje momčadi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara