Video - Vratar Hoffenheima: Raul je lažov, gol je zabio rukom!

Video - Vratar Hoffenheima: Raul je lažov, gol je zabio rukom!

Foto: AFP

RAUL GONZALEZ doveo je Schake u 1:0 vodstvo u domaćem dvoboju 11. bundesligaškog kola protiv Hoffenheima. Snimka pokazuje da gol nije bio regularan.

Zabio je u 28. minuti dvoboja u Gelsenkirchenu 34-godišnji španjolski nogometaš na asistenciju mladog Juliana Draxlera sporni pogodak. Gađao je nogom, ali neprecizno. Lopta je otišla u zrak i pogodila ga slučajno u ruku, od koje se odbila u mrežu Hoffenheimova vratara Toma Starkea. Bivši legendarni napadač Reala tim je pogotkom trasirao put domaćinu do 3:1 pobjede, ali i razljutio suparničkog vratara.

"Raul je zabio gol rukom. Dakle, neregularno. Sudac mu je prišao i pitao ga je li se lopta u gol odbila od njegove ruke. Raul je zanijekao. Takav sportaš, a takav lažov!", osudio je Starke Španjolca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TV-snimka doista pokazuje suca Tobiasa Welza kako razgovara s Raulom i moli ga da mu iskreno prizna je li gol koji je zabio neregularan. Vidljivo je također da je Raul dva puta rekao ne klimajući pritom glavom.

"Igrao sam rukom slučajno. Svima koji znaju nešto nogometa vidljivo je da nije bilo namjerno. Za mene je to bio čist i regularan pogodak", rekao je Schalkeov prozvani napadač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara