Vidoviti Van der Vaart: Petrić će ostati u HSV-u i igrati Europa ligu

Foto: AFP

TRI JE godine, od 2005. do 2008., Rafael van der Vaart (28) nosio dres HSV-a. Iako je nakon toga dvije sezone bio u Real Madridu, a sada odrađuje drugu sezonu i u Tottenhamu, hamburški mu je klub još uvijek u srcu.

Van der Vaart prati sve što se događa u HSV-u koji je vrlo loše krenuo u sezonu, ali se dolaskom Thorstena Finka na mjesto trenera trgnuo i pobjegao s dna ljestvice. U razgovoru za Bild nizozemski veznjak je pokušao predvidjeti što će se događati s njegovim bivšim klubom u 2012. godini, a nama je najzanimljivija opaska koja se odnosi na Mladena Petrića.

"Mladen Petrić, čiji ugovor istječe na ljeto, produljit će s HSV-om", poručio je ''vidoviti'' Van der Vaart.

Petrić je prije početka sezone pregovarao s vodstvom kluba oko nastavka suradnje, ali su razgovori prekinuti i odgođeni za neka bolja vremena. Nedavno je hrvatski reprezentativac, koji će prvog dana nove godine proslaviti 31. rođendan, izjavio kako ponovno osjeća radost u klubu, što je preduvjet za potpis novog ugovora.

Hoće li tako i biti, pokazat će sljedeći tjedni, a nikakvih dvojbi ne bi bilo kad bi se pitao optimistični Van der Vaart koji je čak predvidio da će HSV izboriti Europa ligu unatoč trenutnom 13. mjestu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara