Vieira: Balotellija bih rado ošamario, ali ne smijem

Vieira: Balotellija bih rado ošamario, ali ne smijem
Foto: EPA

NICIN trener Patrick Vieira povjerio se L’Equipeu kako je ponekad u iskušenju da se fizički sukobi s Marijom Balotellijem, napadačem francuskog kluba sklonog ekscentričnim ispadima kojima je zapečatio tekuću karijeru.

"Kada je bezobrazan, najradije bih ga ošamario. Objesio bih ga za zid pa da visi dok se ne opameti. Međutim, ne smijem. Više nisam igrač. Kontroliram se jer svojim primjerom trebam biti uzor", priznao je Patrick Vieira koji je svojevremeno u Interu i Manchester Cityju bio Balotellijev suigrač.

Patrick Vieira otkrio je kako je Balotellijeva osobnost izuzetno senzibilna pa osobni razgovori trebaju biti taktički smišljeni.

"Dvaput moram porazmisliti prije negoli nešto kažem. Ne želim kazati nešto zbog čega ću kasnije požaliti. Pokušavam biti što konstruktivniji u raspravama", izjavio je Nicin šef struke.

Prema informacijama Journal du Dimanchea, koje su posljednjih tjedana u Nici bile strogo čuvane tajne, Mario Balotelli ponovno je izazvao incidente.

Nakon zamjene u 75. minuti protiv Nimesa 10. studenoga oštetio je i uneredio svlačionicu. Nedugo potom, tijekom stanke između poluvremena s Guingampom, samoinicijativno je napustio svlačionicu za vrijeme Vierinog motivacijskog monologa.

Mario Balotelli prije Nice nastupao je za Inter, Milan, Manchester City i Liverpool.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara