Vlado Šola nada se medalji na EP-u

SVATKO tko nema ulogu favorita može postati prvak Europe, ocijenio je u razgovoru za ljubljansko "Delo" vratar hrvatske rukometne reprezentacije, aktualnog svjetskog prvaka, Vlado Šola, koji ne isključuje mogućnost da bi prvo mjesto na prvenstvu koje počinje idućeg tjedna mogla osvojiti i izabrana vrsta Slovenije, domaćin smotre.

"Europsko prvenstvo izvanredno je teško natjecanje i prvakom može postati svaka ekipa koja je bila u našoj situaciji u Portugalu. Recimo Slovenija, koja je domaćin, a igrat će bez opterećenja", izjavio je Šola odgovarajući na pitanje kako se hrvatska reprezentacija osjeća u ulozi nositelja svjetskog naslova i je li to opterećenje za igrače.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može se dogoditi da neka ekipa koja nije favorit na papiru osvoji i prvo mjesto. Ne vidim razloga da se oko nas stvara euforija i odlučivat će dnevna forma", rekao je Šola i najavljuje da ne vjeruje da će biti mnogo utakmica s velikom razlikom u golovima.

"Istina je međutim da time što imaš naslov svjetskog prvaka osjećaš i neku obvezu da osvojiš medalju. Jasno da smo favoriti i ne skrivam da se nadam medalji, no - bit će što bude", kazao je Šola u razgovoru za slovenski list.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara