"Vlatko diži sidro, gotovo je!"

JOŠ JEDNOM su pred očima javnosti "spletkaroši" tjedna progovorili o farsi koju je isprovocirao Ivo Pukanić, najprije svojom kolumnom, a kasnije u upletanjem Mira Vidovića koji decidirano tvrdi da nije Markovićev poslanik te najavljuje tužbu protiv frontmana Nacionala. 

U cijeloj je priči sigurno samo jedno, da netko besramno laže. Hrvatska je javnost podijeljena, što se jasno vidjelo iz ankete u emisiji Kontakt Hloverke Novak-Srzić. 51 posto gledateljstva povjerenje je iskazalo Ivi Pukaniću, dok je ostatak stao na stranu presidentea Vlatka. 

No, kao nikada dosad doveden je u pitanje status prvog čovjeka hrvatskog nogometa. Proradi li nekim čudom hrvatski pravni aparat, pa se dokaže tko treba snositi krivnju, bit će to definitivan kraj ili ere Vlatka Markovića ili novinarskog izraza Ive Pukanića. 

Doživotni predsjednik, čini se, ipak je izgubio više od svog krvnika. Leđa su mu okrenuli najbliži suradnici, pa i Ćiro Blažević, koji je u Hloverkinu emisiju došao s namjerom da brani Markovića.

"No, nakon svega što sam vidio i čuo, mislim da Vlatko više ne može efikasno voditi HNS. Najbolje bi bilo da digne sidro. Vlatko, gotovo je." - kazao je trener svih trenera.

Marković, je baš poput Zdravka Mamića odbio gostovati u emisiji, a prozvani je Miro Vidović najavio tužbu protiv Pukanića. Predsjednik Nacionalove uprave je, pak, pozvao premijera Sanadera da pokrene rušenje Markovića, jer je Vlada potpisom 26 ugovora i jamstava bila duboko uključena u "briljantnu" kandidaturu za EURO.

D.R.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara