RUKOMET

Vori: Htio sam se ostaviti rukometa, a onda me Červar pitao idem li s njim u Italiju

Vori: Htio sam se ostaviti rukometa, a onda me Červar pitao idem li s njim u Italiju
Screenshot: Youtube

IGOR VORI, jedan od najboljih pivota svih vremena, osvajač deset medalja s reprezentacijom Hrvatske, objasnio je kako je izgledao ključni trenutak njegove karijere.

Razmišljao je da odustane od profesionalnog bavljenja rukometom, a onda se u njegovom životu pojavio Lino Červar. Ostalo je povijest. 

"Nikad ja ne bih otišao u Italiju da nije bilo Line, a vjerojatno iz istog razloga nikad ne bih bio ni u Zagrebu. Prije nego je Lino došao u reprezentaciju ja sam razmišljao o tome da se prestanem baviti sportom. Odlučio sam tako. Nisam se više vidio u tome, trenirao sam jako puno, igrao sam nekad vanjskoga. Bio sam u trećoj ekipi Zagreba i nisam igrao pa su mi rekli da ću igrati u drugoj ekipi Zagreba. Pitao sam se kako ću igrati u drugoj ekipi kad ne mogu u trećoj, ali rekli su mi da će mi promijeniti poziciju, da ću biti pivot", rekao je Vori za BalkanHanball pa pojasnio što se točno dogodilo:

"Došao sam s mora u Zagreb sasvim slučajno, a onda sam došao na trening na kojem mi je Lino rekao da sutra idemo na neki turnir i da idemo s njima. Nakon toga je Lino rekao da ostajem trenirati s njima. Razočarao sam se u Zagreb nakon nekog vremena i tražio papire od kluba da bi završio u Medveščaku. Onda sam jednom sreo Linu na parkiralištu i rekao mu da idem na trening u Medveščak. Rekao mi je: 'Nećeš ti na trening, ideš ti u Zagreb.' Onda je došlo do problema u Zagrebu, a on me pitao: 'Mali, ideš li sa mnom u Italiju?' Ja sam rekao da idem. U Italiji je bilo sjajno, a onda sam se s Linom opet vratio u Zagreb."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara