Vujović poslao savjet Červaru kako zamijeniti Duvnjaka

Vujović poslao savjet Červaru kako zamijeniti Duvnjaka

Foto: Hina

OZLIJEDA Domagoja Duvnjaka protiv Srbije nije dobro sjela nikome u rukometnom svijetu. Kapetan Hrvatske krivo je stao i ozlijedio list desne noge pred sam kraj utakmice, a nakon ultrazvuka i magnetne rezonancije utvrđeno je kako bi tek možda mogao zaigrati u eventualnom polufinalu Europskog prvenstva. 
 
Tako je cijelu situaciju prokomentirao i izbornik Slovenije Veselin Vujović, koji poručuje da Luka Cindrić i Igor Karačić neće moći sve sami...
 
"Tu su Cindrić i Karačić. No, Lino Červar je dovoljno pametan i mora razigrati Mandalinića, Mamića  jer Cindrić i Karačić neće moći sami izdržati sve to", naglasio je Vujović za Index nakon poraza njegove Slovenije od Makedonije (25:24) u Zagrebu. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Mnogi kritiziraju Červara te smatraju kako je trebao odmoriti Duvnjaka kada je utakmica protiv Srbije već bila riješena. Međutim, Vujović se ne slaže s tim...
 
"Da je Duvnjak završio utakmicu zdrav svi bi rekli da je Lino pametan jer mu je dao veću minutažu, a sad kad se ozlijedio svi se pitaju zašto ga nije mijenjao. Sve te poteze je lako komentirati. No, kao u šahu, treba taj potez netko i napraviti", zaključio je Vujović, čiju momčad u drugom kolu čeka Njemačka, koja je razbila Crnu Goru na startu Eura. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara