Wenger: Bit će 2:0 za Englesku!

ARSENALOV trener nada se da će Engleska pobijediti Hrvatsku te da će time hajka na strance koji u Premiershipu guše domaće talente barem malo stati.

"Mislim da će Engleska pobijediti Hrvatsku 2:0. Ta će pobjeda dovesti McClarenovu momčad na prvo mjesto u skupini i poslije više nitko neće moći reći da je reprezentacija podbacila",  izjavio je pragmatični Francuz, koji vodi momčad bez ijednog Engleza u idealnoj postavi.

"Ovo je jedna od utakmica koju treba igrati s više sigurnosti. Iskustvo bi moglo biti ključna prednost. Zato bih uz Gerrarda i Lamparda u momčadi volio vidjeti Davida Beckhama.", izjavio je Arsenalov trener i dodao:

"McClaren i igrači engleskog tima moraju biti pozitivni i odlučni, ali istovremeno i oprezni. To su teške utakmice u kojima tim pod pritiskom ne pokaže uvijek sve čime raspolaže. S druge strane Wembley je takva pozornica da nitko ne propušta pokazati sve najbolje, a to je slučaj s Hrvatskom. Bez pritiska i opušteni nastojati će odigrati dobru utakmicu, a imaju igrače za to. Vrlo, vrlo opasna utakmica za Englesku", zaključio je Wenger.

M.J./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara