Wenger poludio zbog vrbovanja Fabregasa: Neka se srame u Realu i Barceloni

Arsene Wenger, trener Arsenala, žestoko je napao čelne ljude Real Madrida i Barcelone osudivši ih kako se ne ponašaju gospodski i po nogometnim pravilima.

Sve je potaknuto riječima predsjednika Reala Ramona Calderona koji se pozitivno izjašnjavao o Cescu Fabregasu, najboljem igraču Arsenala.

"Cesc je jedan od najboljih igrača na svijetu, na toj poziciji. Svaki predsjednik, sportski direktor ili trener bi ga poželio u svojoj momčadi. Ako Cesc ikada poželi promijeniti klub, Real je tu da ga prihvati", rekao je Calderon.

Malo je reći kako je Wenger planuo na te izjave, koje su se nadovezale i za priču iz Barcelone koja je također izrazila želju za Fabregasom, koji je, inače, potekao iz katalonske nogometne škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim sjediti u svom domu i slušati kako prvo Barcelona želi Cesca, pa Real. Nikada iz svoje kuće nisam nazvao novinara i rekao kako me zanima određeni igrač", rekao je Wenger za The Sun.

"Ako je neki igrač pod ugovorom, kao što je Cesc, onda se zna kako interesanti trebaju prvo i jedino razgovarati s klubom. No, Barcelona i Real se mogu sramiti za svoje postupke. Najlakše je reći u novinama koga volim, koga želim, koga hoću, bez obzira na posljedice", kaže Arsenalov trener.

"Nema tu nikakvog poštovanja s njihove strane. To ne radim, jer poštujem druge klubove", zaključuje francuski stručnjak na klupi Arsenala. 

Totalsport
Foto: AFP 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara