Yaya Toure ide u mirovinu? Ova fotografija dokaz je totalnog obrata u priči

Yaya Toure ide u mirovinu? Ova fotografija dokaz je totalnog obrata u priči
Foto: Screenshot Twitter

PROŠLI petak je Dmitrij Seluk, menadžer legendarnog Yaye Tourea, objavio kako će jedan od najboljih igrača afričkog kontinenta otići u mirovinu. Odmah dan kasnije Toure je negirao tvrdnje svojeg menadžera koji je u intervjuu za ruske medije iz nepoznatog razloga netočno obavijestio javnost o planovima igrača iz Obale Bjelokosti.

"Postoji očito puno zbrke oko moje budućnosti. Želim poručiti ovdje da i dalje volim nogomet te da namjeravam igrati još nekoliko godina. Da, pripremam se lagano za trenerski posao, ali ne želim još samo trenirati. Sada sam spreman i fokusiran na nove izazove igrajući nogomet. I bez brige, kada dođe vrijeme, mirovinu ću objaviti osobno", napisao je Toure na Twitteru.

Vijesti oko jednog od najboljih afričkih nogometaša svih vremena iz dana u dan mijenjaju kontekst. Odlazak u mirovinu, pa onda nastavak karijere, a sad je najnovija da Toure ima novi klub. I to u drugoj kineskoj ligi.

Mediji s Dalekog istoka objavili su informaciju kako će Toure karijeru nastaviti u Qingdaou, a kao potvrdu da je nogometaš iz Obale Bjelokosti zaista došao u grad imaju i fotografiju s aerodroma. Prema nepotvrđenim informacijama, Toure bi trebao potpisati ugovor do kraja sezone.

Qingdao je vodeći klub kineske druge lige i ima velike ambicije da izbori društvo najboljih. Angažman jednog od najboljih zadnjih veznih modernog nogometa dokaz je da uprava kluba razmišlja ozbiljno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara