Za Bakinu smjenu krivi su - igrači

Za Bakinu smjenu krivi su - igrači

NOVI trener Hajduka, Igor Štimac, te predsjednik kluba Branko Grgić, indirektno su priznali da je nedostatak discipline kod igrača dovela do smjene Blaža Sliškovića, a ne neki veliki Bakini propusti u vođenju momčadi.

Tako je Grgić u razgovoru za HTV kazao kako je do kraja sezone ostalo još malo, pa se Hajduk ne može u ovom trenutku rješavati igrača koji ne pružaju ono što se od njih očekuje.

"Došlo je vrijeme i za promjenu igrača, ali ne još, nažalost je lakše promijeniti trenera kako bi se postigao pozitivan šok." – kazao je Grgić, a slično razmišlja i bivši sportski direktor te novi trener, Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj prvi zadatak je probuditi svijest i disciplinu kod igrača koji su doveli do toga da Baka više nije trener. Cilj Hajduka je obraniti naslov prvaka, a ako se tako postavimo onda ćemo to i napraviti." – kazao je Štimac.

Štimčev savjetnik na klupi i vječni Hajdukov "joker", Pero Nadoveza, kazao je kako Hajduk ima dobre igrače, ali ne i igru, pa će do kraja sezone zajedno s Igorom Štimcem raditi na ostvarivanju što boljih rezultata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara