ZA OVO IH PLAĆAMO Pogledajte kako se HTV osramotio najavom utakmice Rijeke i AEK-a

ZA OVO IH PLAĆAMO Pogledajte kako se HTV osramotio najavom utakmice Rijeke i AEK-a

Foto: Screenshot HTV

HTV od poreznih obveznika svake godine uzima milijardu kuna, a zauzvrat im nudi jedino ogromnu količinu cirkusa, neznanja, amaterizma, nebrige i lijenosti. Posebice u sportskom programu koji je posljednjih nekoliko godina dosegnuo dno.
 
Prošlog ljeta pisali smo o sramotnom prenošenju Olimpijskih igara u Riju, nismo mogli a da se ne dotaknemo i katastrofalnih wimbledonskih prijenosa njonjavog Brune Kovačevića, a veliki osvrt zaslužio je i Stjepan Balog, čovjek koji nas iz godine u godinu uvjerava kako je sposoban i najuzbudljiviju utakmicu upropastiti svojim nemuštim humorom i dosadnim upadicama.
 
Komentirajući utakmicu između Dinama i Skenderbeua od humora cijepljeni Štef pokušao je biti smiješan, pa je izjavio kako smo ''Albance odavno prestali smatrati proizvođačima pekarskih proizvoda". Osim toga što je bio sve samo ne duhovit, Balog je tom izjavom uspio izvaliti najgluplji mogući stereotip o jednom narodu na civilizacijski najnižoj razini.
 
Za čelne ljude HTV-a takva skandalozna izjava naravno nije bila nikakav problem, Štef Balog će i dalje raditi svoj posao onako kako on najbolje zna, a sportski program državne televizije nastavlja se blamirati i dalje.
 
U večerašnjem Dnevniku uspjeli su se ponovno osramotiti najavom utakmice između Rijeke i AEK-a koja će se na Rujevici odigrati u četvrtak.
 
Novinar Ante Brkljačić je najavio da će se na Rujevici u četvrtak odigrati prvo kolo Europske lige između Rijeke i grčke momčadi, a tijekom najave cijelo je vrijeme iza njegovih leđa stajala grafika s grbovima AEK-a i Osijeka. Dakle, ne Rijeke, nego Osijeka.
 
Gaf dostojan HTV-a i njegova sportskog programa.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara