Za Roga vlada ogroman interes: "Ne želi ga samo Schalke"

Za Roga vlada ogroman interes: "Ne želi ga samo Schalke"
Foto: EPA

MARKO ROG (23) pred napuštanjem je Napolija.

Prema najnovijim izvještajima talijanskih medija, Schalke je s Napolijem pred realizacijom Rogove šestomjesečne posudbe do 30. lipnja bez prava otkupa. 

Međutim, pojedini talijanski mediji javljaju kako je Napoli glede pozajmice kontaktirala i Sevilla. Marko Rog navodno više naginje prema posudbi u Sevilli negoli u Schalkeu. Interes su ranije iskazali i Fiorentina i Cagliari. 

"Mnogo je klubova zainteresirano za Marka Roga. Porazgovarat ću sa stručnim stožerom pa ćemo donijeti konačnu odluku", poručio je Napolijev čelnik Aurelio De Laurentiis.

Unatoč potencijalnoj posudbi, Napoli nije sklon prodaji jer - pišu talijanski mediji - "vjeruje u Rogov potencijal".

Dinamo i Napoli krajem kolovoza 2016. godine ugovorili su Rogovu jednogodišnju posudbu vrijednu 1,5 milijuna eura. Napoli je istekom pozajmice pristao otkupiti Marka Roga za dodatnih 13 milijuna eura.

S obzirom na konkurenciju u veznoj liniji, Marko Rog uglavnom je u ulozi rezerve. U svim je natjecanjima ubilježio 67 nastupa i po dva pogotka i dvije asistencije. S Napolijem je ugovorno vezan do 30. lipnja 2021. godine. Tržišno je vrijedan osam milijuna eura.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara