Zagreb protiv Alingsasa u Areni: "Ne bojimo se praznih tribina"

Zagreb protiv Alingsasa u Areni: "Ne bojimo se praznih tribina"

Tekst: M.Pa.
Foto: Dragan Matic (Cropix)

PRVI put od završetka rukometnog Svjetskog prvenstva, u zagrebačkoj Areni je postavljena podloga za rukomet. RK zagreb u srijedu igra utakmicu protiv Alingsas nakon što je u prvom kolu uspješno svladali Fyllingen.

Kroz Arenu su nakon SP-a prodefilirali brojni pjevači, no ovo će biti prvi sportski događaj. Zagrebaši se tako definitivno sele u Arenu, europske utakmica se više neće igrati u Domu sportova. No, uvijek se postavlja pitanje kako napuniti zdanje koje prima više od 15 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Alingsas nije prevelik mamac za gledatelje, ali ne bojimo se praznih tribina. U prodaju je pušteno 2500 tisuća ulaznica po cijeni od 20 i 50 kuna, a ostatak je podijeljen sponzorima, djelatnicima, klubovima i nekim školama koje su nas to zamolile", objasnio je direktor Bartol Kaleb.

U klubu kažu da bi bili zadovoljni kad bi u srijedu došlo više od 10 tisuća ljudi. Prvi operativac Zagreba Zoran Gobac je ponovio kako se nada da će u blizini Arene uskoro krenuti gradnja Rukometnog doma.

"Kad smo selili iz Kutije šibica u Dvoranu 2 Doma sportova, govorili su da će biti prazna. A kad smo iz "dvojke" išli u Ledenu, ljudi su opet govorili da neće biti navijača. No, mi smo uvijek bili puni", rekao je Gobac.

"Povijesna je to utakmica jer će Arena poslužiti onima zbog kojih je napravljena", rekao je direktor Arene Zdenko Antunović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara