Zahora, Štrok i Tomić pristali na "mršavije" ugovore; Sedloski ovisi o Japancima

Zahora, Štrok i Tomić pristali na "mršavije" ugovore; Sedloski ovisi o Japancima

PRVI KRUG razgovora trenera i sportskog direktora Dinama, Ilije Lončarevića, s igračima kojima su ponuđeni revidirani ugovori po kojima će zarađivati 20 posto manje, završio je uspješno za stratega "Plavih".

Dario Zahora, Hrvoje Štrok i Ante Tomić pristali su potpisati nove ugovore, prema kojima će zarađivati 20 posto manje nego dosad, javljaju Sportske novosti.

"To je moj klub i uopće nisam razmišljao o bilo kojoj drugoj varijanti." – izjavio je Ante Tomić nakon pregovora s Lončarevićem, a slično razmišljaju i Dario Zahora i Hrvoje Štrok. Ovaj potonji novinarima je otkrio zahtjev koji je pred njega postavio Lončarević – smršaviti dva kilograma do početka priprema.

U ponedjeljak su Maksimir pohodili i četiri igrača Intera, koji su u Zaprešiću na posudbi, a mediji već neko vrijeme špekuliraju o njihovom povratku u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po svemu, Modrić, Ćorluka i Janjetović ostaju u Interu, Čale se vraća. Moram voditi računa o interesima Dinama, igrača, ali i Intera." – izjavio je Lončarević nakon razgovora s Interovcima.

Playmaker Intera Luka Modrić bio je nešto konkretniji, kazavši kako njegov povratak u Dinamo najviše ovisi o tome hoće li Niko Kranjčar ostati u Maksimiru. Angažman Ćorluke pak ovisi o eventualnom povratku Goce Sedloskog.

Kad smo već kod Sedloskog, i on je u ponedjeljak bio u Maksimiru, gdje je razgovarao s Ilijom Lončarevićem. Nakon sastanka kazao je kako bi se vratio u Dinamo bez obzira na to što bi zarađivao puno manje nego u svom matičnim klubu, japanskom drugoligašu Sendaiju. Tako povratak Sedloskog, miljenika Dinamovih navijača, ovisi isključivo o odšteti koju tražiti Japanci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara