Zamparini opet neodlučan: "Odlučio sam Pastorea zadržati još jednu sezonu"

Zamparini opet neodlučan: "Odlučio sam Pastorea zadržati još jednu sezonu"

Foto: AFP

SAMO 24 nakon što je izjavio da argentinski 21-godišnji playmaker Javier Pastore može otići iz kluba sljedećeg ljeta ''uz odgovarajuću ponudu'', Maurizio Zamparini, predsjednik talijanskog nogometnog prvoligaša Palerma, očito je promijenio mišljenje.

"Pastore u Milanu? To je nemoguće s Berlusconijem, pogotovo sada kada on ima druge ''zabave''. Ako žele Pastorea, u Milanu moraju izdvojiti 50 milijuna eura. Ili čak i više od toga. Silvio Berlusconi nikada ne bi dao taj novac", prokomentirao je Zamparini špekulacije o prelasku svog najvećeg dragulja u redove trenutno vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

A onda je rekao i ključnu rečenicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučio sam Pastorea zadržati u klubu još jednu sezonu."

Nedavno je predsjednik Palerma imao sličnu naglu "promjenu svijesti" kada je otpustio trenera Cosmija i vratio Rossija kojeg je mjesec dana ranije otpustio uz optužbe da mu je uništio klub.

U međuvremenu, španjolski Sport.es izvještava da će se Real Madrid i Barcelona sljedećeg ljeta ''potući'' za Pastorea. Izvještaj sugerira da će Palermo prihvatiti poziv za pregovore, te da bi početna cijena mogla biti oko 30 milijuna eura, a to je manje od onoga što Zamparini očekuje.

Ove sezone je Pastore odigrao 31 utakmicu u Seriji A, te je postigao 10 pogodaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara