Zbog šamara zaradio kultni status u HNL-u, danas radi na Snježnoj kraljici

Zbog šamara zaradio kultni status u HNL-u, danas radi na Snježnoj kraljici
Foto: Screenshot HRT

SJEĆATE li se Tomislava Boseca, nekada kultne face s hrvatskih nogometnih terena? 28-godišnji Bosec svojih je ''pet minuta slave'' zaradio prije devet godina dok je nosio dres zaprešićkog Intera.

Na gostovanju Intera u Zadru, Bosec je zabio jedini gol na utakmici, a pokušao ga je proslaviti tako što se zaletio prema tribini na kojoj su sjedili njegovi roditelji, ali i domaći navijači. Trener mlađih uzrasta Zadra Nedo Kovačević je ustao sa svog sjedala i dva puta je ošamario napadača Intera.

''Osuđujemo taj čini koji se ne može opravdati, međutim, moram istaknuti da su na našem stadionu takve scene doista stvar prošlosti. Jer dugi niz godina nešto slično nije zabilježeno, odnosno svi gostujući igrači, navijači i njihovi klupski funkcioneri u Zadar dolaze kao u svoju kuću. I na takav način budu primljeni, zato nam je žao što je u posve emotivnom trenutku, uočljivom kod obojice, kako igrača Boseca tako i bivšeg igrača i dugogodišnjeg trenera Kovačevića, izbila iskra'', opravdavao se tada Novica Erlić, tadašnji direktor NK Zadar, komentirajući događaj sa Stanova.

Bosec više ne igra nogomet, no i dalje je vezan za sport. Među ljudima zaduženim za odnose s javnošću na utrkama Snow Queen Trophy nalazi se i Tomislav Bosec.

''Bio sam razočaran u neke stvari oko nogometa i nakon 24. rođendana rekao sam si da ću nastaviti igrati nogomet samo ako nađem inozemni angažman. To se nije dogodilo i odlučio sam objesiti kopačke o klin i upisati fakultet. Totalno sam promijenio životni fokus i u roku sam završio studij odnosa s javnošću, odradio sam studentsku razmjenu u Budimpešti i praksu u raznim agencijama. Žao mi je što više ne igram nogomet, ali sada stvarno uživam u svojoj novoj karijeri. Nakon prvih šest mjeseci studija znao sam da su odnosi s javnošću ono što želim raditi u životu'', rekao je Bosec za Novi list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara