Žestoka svađa sadašnjeg i budućeg izbornika Francuske nakon ispadanja s Eura

Žestoka svađa sadašnjeg i budućeg izbornika Francuske nakon ispadanja s Eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

FRANCUSKA je uoči posljednjeg kola drugog kruga Europskog prvenstva imala sve u svojim rukama - trebala joj je pobjeda protiv Norveške za polufinale.
 
Međutim, Francuzi su odigrali najlošiju utakmicu u Poljskoj, izgubili 29:24, a nakon spektakularne pobjede Hrvatske protiv domaćina i ostali bez polufinala.
 
Svađa sadašnjeg i budućeg izbornika
 
Francuski mediji pišu da je nakon poraza od Norveške došlo do žestoke svađe između Claudea Oneste i njegovog pomoćnika Didiera Dinarta. Onesta, koji se namjerava povući nakon Svjetskog prvenstva sljedeće godine u Francuskoj, namjerava svoju poziciju prepustiti Dinartu.
 
Onesta prepustio taktičko vođenje Dinartu, a onda ga napao
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Navodno je Onesta već prepustio Dinartu taktičko vođenje momčadi, dok se on brine o odnosima u reprezentaciji. Nakon poraza od Norveške Onesta nije bio zadovoljan taktikom, a dio stručnog stožera stao je na njegovu stranu i okrenuo se protiv Dinarta.
 
"Igra? Koja igra? Ne mogu reći ništa o igri jer je nije ni bilo osim u prvih 15 minuta. Šetali smo, nismo se borili", bijesan je bio Onesta, dok se Dinart već okrenuo Olimpijskim igrama.
 
 
Uzbuna u Savezu
 
Po povratku u Francusku Savez će organizirati sastanak na kojem će se pokušati shvatiti što se dogodilo. U Savezu je uzbuna jer je do Olimpijskih igara, na kojima Francuzi brane naslov, ostalo još samo pola godine.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara