Žestoke djevojke najavile okršaj na UFC-u u Zagrebu

Žestoke djevojke najavile okršaj na UFC-u u Zagrebu

Foto: Screenshot/Youtube/UFC

PRVI hrvatski UFC event u povijesti mogao bi u Zagreb dovesti žestok okršaj djevojaka između kojih je duga povijest prepucavanja i obje smatraju da je vrijeme da probleme riješe oktogonu. Jessica Eye je na Twitteru izazvala Bethe Correiju na meč u Zagrebu 10. travnja i u istoj poruci označila Danu Whitea i UFC. Njihov odgovor se još čeka.

Correia je odmah odgovorila na poruku i napisala: “Mala princezo, natjerat ću te da pojedeš dlake s nožnih prstiju. Ja sam Bethe i vraćam se”.

Brazilka se nije borila još od ljeta kada ju je porazila Ronda Rousey. Eye, koja je nanizala poraze od Mieshe Tate i Juliane Pene, i mora se dokazati protiv Correije koju je pozvala na borbu još u prosincu demantiravši da je odbila boriti se s njom. Nastavila ju je provocirati na internetu.

“Nemam dlake na nožnim prstima. Možda tvoja cura ima. Ja imam prste bez dlaka”, napisala je Jessica Eye, a u njenoj anketi 80% fanova dalo je glas za njihov okršaj u Zagrebu.

Zasad je za zagrebački UFC najavljen okršaj Gabriela Gonzage i Ruslana Magomedova, no nije službeno potvrđeno. Također, spominjao se i mogući nastup Marcina Tybure. Nastupit će hrvatski povratnik u UFC Igor Pokrajac, no nije poznato protiv kojeg borca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara