Zidane se vraća u reprezentaciju zbog glasova u glavi

ČUVENI francuski reprezentativac Zinedine Zidane ovaj put je doista iznenadio javnost. "Jedne noći, oko 3 ujutro, iznenada sam se probudio i s nekim razgovarao. Ali to nitko ne zna. Niti moja žena niti bilo tko drugi." - rekao je Zidane.

Nakon što se nedavno odlučio vratiti u reprezentaciju, Zinedine je javnosti otkrio kako je došlo do donošenja odluke o povratku. Priča je u najmanju ruku nevjerojatna.

"Ne bih želio da ljudi puno pričaju o tome, jer bi se ono što kažem moglo loše interpretirati, ali to što mi se dogodilo prilično je mistično i izvan je moje kontrole." - rekao je 33-godišnji Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpuno je iracionalno i zbog toga sam ja jedina osoba koja može to potpuno razumjeti. Do smrti neću reći tko je osoba s kojom sam razgovarao, to je jednostavno toliko ludo. To je netko koga vi vjerojatno nikada nećete sresti." - kazao je "doktor nogometa" Zidane.

"Tijekom idućih nekoliko sati bio sam nasamo s tom osobom, kod kuće, i odlučio sam da ću se vratiti. Nikad prije nisam to iskusio, osjećao sam se pritisnut tom silom koja je diktirala moje ponašanje. Za mene je to bilo otkrivenje, morao sam slušati glas koji me savjetovao." - ispričao je Zinedine.

Podsjetimo, Zidane se od "Tricolora" oprostio na prošlogodišnjem Europskom pvenstvu u Portugalu, i to nakon što je, kako je sam rekao, izgubio motivaciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara