Žilić priželjkuje ovacije Armade

SRPSKI vratar Dragan Žilić, najnovija akvizicija Rijeke koja je digla neviđenu prašinu u medijima zbog sukoba Armade i Uprave kluba, nada se da će jednog dana ipak doživjeti da mu navijači Rijeke skandiraju.

30-godišnji Žilić je u razgovoru za Novi list kazao kako nije očekivao ovoliku medijsku pompu oko dolaska u Rijeku, te istaknuo da se mora koncentirati na vlastiti uspjeh, kao i uspjeh HNK Rijeke.

"Sigurno da će biti nekih negativnih reakcija, ali mislim da cijelu ovu situaciju treba gledati isključivo sa sportske strane. Politika je ljudima donijela puno zla, sport, nogomet je spas za ljude."   - kazao je Žilić pokušavajući smiriti situaciju, pa dodao kako se nada da će dobrim obrana ipak uspjeti zadobiti simpatije navijača.

Novi vratar Rijeke, kojeg je predsjednik Ježić doveo nakon kiksa Radmana u Superkupu protiv Hajduka, demantirao je informacije da je zbog netrpeljivosti koju prema njemu iskazuje Armada unajmio tjelesne čuvare.

Ipak, Žilić je donekle zabrinut za svoju obitelj, koja bi uskoro trebala doputovati u Rijeku.

"Normalno da im nije svejedno. Svašta je ovih dana izašlo u medijima. Čujemo se, umirujem ih da stvari ipak nisu onakve kako se to prezentira kroz medije." - kazao je Žilić.

Na novinarski upit misli li da će mu Armada ikada skandirati u pozitivnom smislu, Žilić je odgovorio: "Ja bih to najviše volio. Svakom igraču je skandiranje navijača kluba za kojega igra nešto najljepše što se može dogoditi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara