KOŠARKA

Žižić: Bio sam prikovan za krevet. Ponovno sam učio hodati

Žižić: Bio sam prikovan za krevet. Ponovno sam učio hodati
Foto: Getty Images/Guliver Image

HRVATSKI košarkaš Cleveland Cavaliersa Ante Žižić vratio se na teren nakon dužeg izbivanja zbog ozljede.

Žižić je na jednoj utakmici dobio nezgodan udarac u glavu koji mu je poremetio ravnotežu i zadao ozbiljne probleme. Morao je, naime, ponovno učiti hodati.

"Da, dogodila mi se ta nezgodna ozljeda za koju nikad prije nisam čuo. Naprosto, bio sam u krivo vrijeme na krivom mjestu. Dobio sam taj udarac, javili su se ti simptomi, nisam mogao ni hodati, izgubio sam ravnotežu. Jednostavno, bio sam prikovan za krevet tri, četiri tjedna i doslovno sam morao ponovno učiti hodati. Hvala Bogu, to je sad iza mene i to je prošlost", rekao je Žižić u razgovoru za HRT.

Žižić je u karijeri igrao i s LeBronom Jamesom.

 "To je jedan veliki profesionalac. Jednostavno, kad si s njim, možeš dosta naučiti. Dovoljno ga je gledati. Sjajna je osoba i izvan parketa. Suigrače gleda kao svoju braću. Ovo što se piše da je ovakav ili onakav, ja taj osjećaj nikad nisam imao. S njim sam ostao pozitivno šokiran koliko je dobar čovjek – i on i Wade. Nisam očekivao, kad čujem priče o tim zvijezdama kako se ponašaju i sve to. On nije ostavio takav dojam na mene, njegove kritike bile su upućene samo kako bih bio bolji", govori Žižić pa dodaje da će se odazvati pozivu u reprezentaciju.

"Sigurno da hoću. Nema razloga da ne. Živ sam, zdrav sam, ne vidim razloga zašto bih otkazao reprezentaciji."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara