NBA

"Zlo, Mađioničar, Hranitelj, Plesač..." Američki komentatori o Dončiću

"Zlo, Mađioničar, Hranitelj, Plesač..." Američki komentatori o Dončiću
Foto: Gulliver / Getty Images

LUKA DONČIĆ fantastičnom predstavom u pobjedi Dallasa nad Detroitom  (122:111) očarao je televizijske komentatore NBA utakmica.

Partijom u kojoj je ostvario triple-double od 41 koša, 12 skokova i 11 asistencija srušio je povijesni rekord LeBrona i Magica, zatim postao prvi igrač mlađi od 21 godine s više od jedne utakmice na kojoj je ostvario triple-double s 40 koševa.

Ovo sve napravio je u Mexico Cityju pa je tako postao i prvi igrač u povijesti koji je ostvario triple-double na službenoj utakmici odigranoj izvan NBA teritorija, odnosno izvan SAD-a i Kanade.

Zadnja u nizu Dončićevih partija za povijest najjače košarkaške lige svijeta natjerala je reportere u prijenosu da umjesto komentara oduševljeno "ispuštaju zvukove" na Dončićeve bravure.

Ovako su popratili njegove trice s osam metara preko Griffina, prolaske i polaganja pored Drummonda, asistencije iznad obruča za zakucavanja Porzingisa i ostale čarolije slovenskog fenomena:

"Hranitelj Luka!" 

"Nee, još jedna njegova spektakularna asistencija!"

"Nikad ne znaš kamo mu oči gledaju!"

"Da, gospodine Luka!"

"Uuuuu!"

"Luka, magijom do koša!"

"Širom otvara cestu prekrasnim dodavanjem!"

"Luka radi šou ovakvim asistencijama!"

"On to čini tako lakim, sjajan finiš plesača Luke!"

"Luka je zlo!"

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimke oduševljenja američkih komentatora Dončićem možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara