Znate li što Borna radi dok otpisana Hrvatska lovi veliku senzaciju?

Znate li što Borna radi dok otpisana Hrvatska lovi veliku senzaciju?

Foto: Guliver Image/Getty Images

"ODNOS s izbornikom Krajanom za mene je definitivno završena priča", rekao je Borna Ćorić nakon što ga je Krajan izostavio iz momčadi za finale Davis Cupa protiv Argentine.
 
Borna je jedan od najzaslužnijih što se Hrvatska uopće našla u finalu, ali je pred kraj sezone operirao koljeno i nije se stigao oporaviti za finale. Iako je i sam priznao da nije spreman za mečeve s Argentincima, naljutio se jer je Krajan umjesto njega prijavio Franka Škugora. 
 
Naljutio se jer, iako ozlijeđen, nije bio u sastavu?!
 
Mladi hrvatski tenisač očito je smatrao kako se zahvaljujući ranijim rezultatima morao naći u službenom Davis Cup timu, dok je izbornik htio na raspolaganju imati igrača sposobnog za nastupe, umjesto jednog više navijača. 
 
"Dosta sam pridonio plasmanu u finale i kad je bilo najpotrebnije nisam bio u momčadi. Sigurno da me pogodilo, ali moje koljeno nije bilo spremno za finale. Međutim, zamjeram izborniku, iako poštujem njegovu odluku. Odnos s Krajanom za mene je završena priča. Nisam ništa mogao promijeniti, ali molim da i on poštuje moju odluku o budućnosti i neigranju za reprezentaciju", izjavio je tada Ćorić koji očito više neće igrati za momčad koju vodi Krajan. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Danas otpisana Hrvatska lovi senzaciju protiv moćne Španjolske. Na krilima Franka Škugora, Ante Pavića, Marina Draganje i Nikole Mektića vodi 2:1 u pobjedama i jedan trijumf dijeli je od plasmana u drugo kolo i okršaja sa Srbijom.
 
Borna je u Montpellieru gdje lovi prvu pobjedu nakon skoro pola godine
 
Borna? Umjesto u Osijeku, on je u Montpellieru, a dok je jučer hrvatski par izluđivao Lopeze, aktualne osvajače Roland Garrosa, Ćorić je izvlačio kuglice na turniru koji je na rasporedu sljedeći tjedan. Sebi je u prvom kolu izvukao Aljaža Bedenea, Slovenca koji nastupa za Veliku Britaniju i preko kojeg će pokušati doći do prve pobjede nakon skoro pola godine. 
 
Nije čestitao na društvenim mrežama, ali je nazvao Škugora 
 
Hrvatskim junacima kojima se prethodna dva dana divi cijeli teniski svijet, nije čestitao ni na jednoj društvenoj mreži na kojoj ima profil... Ipak, Škugor je otkrio da ga je Borna nazvao nakon senzacionalne pobjede prvog dana u Osijeku i rekao mu da je sretan kao da je on pobijedio.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara