13-godišnju djevojčicu seksualno zlostavljao profesor tjelesnog koji i dalje radi s djecom?

13-godišnju djevojčicu seksualno zlostavljao profesor tjelesnog koji i dalje radi s djecom?

Screenshot: RTL video (priču je podijelila majka djevojke koja je željela ostati anonimna)

17-GODIŠNJA djevojka u potresnom je pismu opisala kako ju je kao 13-godišnju osnovnoškolku seksualno zlostavljao učitelj tjelesnog odgoja, već ranije osuđivan za slična nedjela, javlja RTL.

"Doživjela sam od profesora tjelesnog odgoja da me kod izvođenja vježbi dira po nezgodnim dijelovima tijela u više navrata. Neko vrijeme sam skupljala hrabrost nekome to priznati. Osjećala sam strah, sram, gadljivost", napisala je djevojka.

Njezina majka kazala je kako joj je kćer priznala da je profesor iz tjelesnog dira te da joj je radi toga neugodnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ja sam nakon te njezine izjave reagirala odmah iste sekunde gdje sam se uputila u osnovnu školu. On se bahato ponio i reagirao je kao da je to nešto najnormalnije. Pošto smo mala sredina tako se to probalo i zataškati", ispričala nam je njena majka.

A da se probalo zataškati govori i činjenica da je spomenuti profesor, već jednom pravomoćno osuđen zbog seksualnog zlostavljanja, i dalje vodio nastavu tjelesnog odgoja. I opet učinio isto.

"Svaki odlazak na tjelesni joj je bio mučenje. Prilikom izvođenja vježbi bi uzeo nju i na njoj pokazivao vježbe gdje bi koristio priliku da je dira", kaže majka.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta još nije odgovorilo kako je moguće da je spomenuti profesor mogao nakon pravomoćne presude za zlostavljanje djeteta uopće biti blizu djece. I sutkinja za mladež Lana Peto Kujundžić šokirana je propustom.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara