18-godišnji glumac iz Harryja Pottera izboden na smrt

18-GODIŠNJI Rob Knox, koji je utjelovio lik Marcusa Belbyja u šestom filmu o Harryju Potteru, "Princ miješane krvi", koji će početi s emitiranjem kasnije ove godine, izboden je u noći sa petka na subotu na smrt ispred bara u Sidcupu, predgrađu Londona. Još četiri osobe ozlijeđene su u svađi do koje je došlo zbog mobitela.

Kako javlja britanski Sun do tragedije je došlo jer su Rob i njegov prijatelj  za nestanak mobitela prošlog tjedna optužili jednog crnca iz bara, koji se jučer također našao tamo te je došlo do svađe.

"Crnac je otišao iz bara s porukom da će se vratiti. Znali smo da bi moglo doći do svađe, no nismo očekivali to što se dogodilo. Nešto kasnije on se i vratio s još jednim prijateljem. Počeli su vikati nešto Robovom bratu Jamieu, a jedan od njih je bacio stolicu na njega. Tada je sve počelo. Ja sam ostao unutra pa nisam vidio što se dogodilo ispred bara. Čuo sam da je jedan od njih imao dva noža te da je mahao njime prema svima koji su mu se približavali. Stvarno je glupo što je netko izgubio život zbog mobitela" - rekao je prijatelj preminulog Roba za Sun. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana mnogi Robovi prijatelji i kolege okupili su se ispred bara u kojemu je izboden ne mogavši vjerovati da ga više nema.

Robovi roditelji obratili su se javnosti priopćenjem u kojemu je, između ostalog, pisalo kako je on bio vrlo važna karika u njihovoj obitelji, da su ga svi obožavali, te da je bio pun poštovanja prema drugima.

H.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara