21-godišnja Britanka glumila da je mladić i seksualno napastovala djevojčice

21-godišnja Britanka glumila da je mladić i seksualno napastovala djevojčice
Screenshot: YouTube

21-GODIŠNJA Britanka prerušavala se u tinejdžera te seksualno napadala djevojčice nakon što bi ih namamila putem interneta, javlja BBC.

Osuđena je na osam godina zatvora

Gemma Watts se na društvenim mrežama predstavljala kao 16-godišnji Jake Waton te je razmjenjivala intimne fotografije sa svojim žrtvama prije nego što bi se s njima susrela na nekoliko različitih lokacija u Engleskoj.

Watts je priznala krivnju za seksualne prijestupe prema četiri djevojčice te je na sudu u Winchesteru osuđena na osam godina zatvora.

Policija vjeruje da je sveukupno napala do 50 žrtava

Policija vjeruje da je sveukupno napala do 50 žrtava.

Tvrde kako je Watts koristila vlastite fotografije na Snapchatu i Instagramu koristeći profil s imenom Jake te da su joj meta bile djevojčice u dobi od 13 do 16 godina.

Koristila je tinejdžerski žargon, slala je laskave poruke djevojčicama i s njima je dijelila intimne fotografije prije nego što bi ih osobno upoznala. Prerušavala se tako što bi zavezala kosu straga u punđu te nosila bejzbolsku kapu i majice s kapuljačom.

Policija je izjavila kako su sve njene žrtve mislile da su u vezi s tinejdžerom sve dok oni nisu otkrili da je riječ o odrasloj ženi. Watts je bila toliko uvjerljiva kao Jake da je upoznala i provela neko vrijeme s roditeljima nekih od djevojčica.

Dvije žrtve pokušale su se ubiti

Dvije njene žrtve su zbog tog iskustva pokušale suicid. Jedna 14-godišnja djevojčica je rekla kako joj se “srce raspuklo” kad je od policije saznala istinu o Watts.

"Moj je svijet stao, ja sam zapravo prestala disati. Voljela sam ga toliko puno", stoji u izjavi koja je pročitana na sudu.

Watts je pipkala djevojke kad bi ostajala spavati kod njih

Prijestupi koje je priznala odnose se na 13-godišnju djevojčicu iz Plymoutha, dvije 14-godišnjakinje iz Surreyja i Hampshirea te 16-godišnjakinju iz West Midlandsa.

Tužitelj Barnaby Shaw rekao je kako je Watts pipkala djevojke kad bi ostajala spavati kod njih, a to je trajalo više od tri mjeseca.

Detektivka Phillipa Kenwright je rekla da su sve žrtve vjerovale da su u vezi s muškarcem te da su bile "potpuno opčinjene" s Watts.

Priznala je krivnju

Na Wattsinu prijevaru je prvi posumnjao doktor u Hampshireu nakon što mu je u ožujku 2018. godine mlada pacijentica otkrila da je u vezi sa starijim muškarcem.

U srpnju iste godine Watts je policiji priznala da se lažno predstavljala prema tri žrtve. Istraga se nastavila i Watts je oslobođena, a ponovo je uhićena u listopadu 2018. kad ju je britanska policija uhvatila u vlaku s četvrtom žrtvom.

U studenom prošle godine Watts je priznala krivnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara