24-godišnjak priveden zbog prijetnji svojoj bivšoj djevojci

DJELATNICI zagrebačke policije priveli su prošlog tjedna 24-godišnjeg mladića koji je od studenog prošle godine nekoliko puta prijetio svojoj bivšoj djevojci (1986.), a jednom je čak na nju potegao i nož.

Prema priopćenju zagrebačke policije, u policijskoj postaji Trnje nad mladićem je provedena kriminalistička obrada zbog višekratnih prijetnji koje je uputio bivšoj djevojci. Prvi puta zaprijetio joj je 25. studenog kada joj je sa svoga mobitela poslao sms poruku prijetećeg sadržaja.

Četiri dana kasnije nasilnik je došao u frizerski salon u Sutlanskoj ulici gdje 20-godišnjakinja radi, te joj prijetio nožem.

3. siječnja ove godine nasilnik je bivšu djevojku oko 11.30 sati presreo u Bednjanskoj ulici gdje joj je ponovno prijetio te ju je gurnuo uza zid. Ona se nekako uspjela iščupati iz njegovih ruku, ali ju je on ponovno uhvatio i uz fizički napad joj prijetio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije isto je učinio na zagrebačkom Trgu Josipa bana Jelačića, nakon čega je nesretnoj djevojci dozlogrdilo te je slučaj prijavila policiji koja je nasilnika privela na saslušanje i kriminalističku obradu.

Policija je protiv njega najavila podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara