25-godišnjak se predozirao u zagrebačkom kafiću

DVADESETPETOGODIŠNJI mladić umro je noćas oko jedan sat u kafiću u Jurišićevoj ulici u Zagrebu najvjerojatnije zato što se predozirao drogom, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Mladić je u kafiću intravenozno uzimao opojnu drogu. Policija je priopćila da je hrvatski državljanin te da je bio u društvu vršnjaka, turskog državljanina.

Mladiću je navjerojatnije zbog prevelike doze droge pozilo. Primijetivši to, turski ga je državljanin svojim automobilom mitsubishijem, zagrebačkih registarskih oznaka, odvezao u Stanicu za hitnu medicinsku pomoć.

Nakon pokušaja reanimacije utvrđena je smrt mladića, koji je prevezen u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Policija utvrđuje sve okolnosti.

Jučer u 16,20 sati u Novom Zagrebu poginula je, neoprezno prelazeći kolnik, pješakinja Nevenka Prela (1928.), izvijestila je zagrebačka Policijska uprava.

Pješakinja je prelazila južni kolnik Avenije Dubrovnik istočno od raskrižja s Kovačićevom ulicom. Na kolnik je stupila kroz zeleno raslinje, na mjestu na kojem su izgrađeni pothodnici, a da nije provjerila može li sigurno prijeći ulicu. Udario ju je osobni automobil čeških registarskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin.

Vozilo se kretalo Avenijom Dubrovnik prema istoku. U trenutku nesreće, kako bi izbjegao pješakinju, vozač je automobilom skrenuo udesno, a pješakinja je pala na kolnik. Vozač je svojim automobilom ozlijeđenu ženu prevezao u Kliniku za traumatologiju, gdje je od ozljeda umrla u 19,15 sati.

Berući bazgu u blizini kuće u Donjem Oštrcu, u Jastrebarskom, poginuo je 76-godišnji Vladimir Vlašić. On je 27. ili 28. svibnja pao niz strmu padinu i poginuo, rečeno je u policiji.

U protekla 24 sata na području zagrebačke Policijske uprave dogodilo se 31 kažnjivo djelo. Jedna je osoba uhićena na djelu, dogodila su se dva razbojstva, jedna drska krađa, 14 teških krađa provaljivanjem i devet krađa. Ukradena su tri osobna vozila i jedno teretno, a pronađena su dva osobna osobna vozila i jedno teretno.

Tijekom dana policija je obavila očevid 31 prometne nesreće. U 10 prometnih nesreća jedna je osoba poginula, četiri su teško ozlijeđene, a devet lakše.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara