36-godišnjakinja u Ministarstvu branitelja prijetila samoubojstvom

36-GODIŠNJA Dijana Pavičić, 40-postotni ratni vojni invalid, jutros je oko 9,30 sati u pratnji supruga i dvoje maloljetne djece došla u zgradu Ministarstva branitelja prijeteći da će, ako se ne riješi njezin slučaj, progutati tablete koje je ponijela sa sobom, doznaje se u Ministarstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glasnogovornik Ministarstva branitelja Berislav Živković za Hinu je izjavio kako Dijana Pavičić smatra da na temelju rješenja iz 2005. nije dobila pripadajuću invalidninu. Ona je tražila retroaktivnu isplatu invalidnine od pokretanja sudskog postupka protiv bivšeg Ministarstva branitelja od 2001.

"Dijanu Pavičić je na razgovor primio pomoćnik ministrice za pravne poslove Tomo Bogović i uzeo je njezin predmet na razmatranje kako bi se utvrdila osnovanost zahtjeva. Dijana se nakon toga smirila i sa suprugom i djecom otišla kući. Nije bilo razloga za hospitalizaciju, iako su po Protokolu o postupanju u kriznim situacijama intervenirala i Hitna medicinska pomoć i policija." - rekao je glasnogovornik Ministarstva branitelja Berislav Živković.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara