43-godišnjakinja stravično ubijena u Osijeku

43-GODIŠNJA Ruža O. iz Slavonskog Broda ubijena je u srijedu u Osijeku, a njeno mrtvo tijelo pronađeno je jučer navečer nakon što su susjedi u hodniku ispred stana u kojem je Ruža živjela kao podstanarka primijetili tragove krvi, prenosi Jutarnji list.

Netko od susjeda je primijetio krv i pozvao policiju, da bi nedugo potom, nakon što je došao na mjesto događaja, vrata stana na 2. katu zgrade u osječkom naselju Vladimira Nazora policiji otvorio vlasnik koji je stan iznajmio pokojnoj Ruži.

Po ulasku policija je zatekla stravičan prizor, tijelo mrtve žene ležalo je izbodeno brojnim ubodima nepoznatog predmeta. Čini se da je mogućnost samoubojstva odbačena jer su se neke ubodne rane nalazile na mjestima na kojima ih Ruža sebi nije mogla sama nanijeti.

Istražni sudac i policijski kriminalisti su kasno sinoć i tijekom noći vršili opsežnu istragu o slučaju, a između ostalog pregledavani su i kontejneri za smeće koji su se nalazili blizu zgrade.

Više podataka o ubojstvu očekuje se tijekom dana kada bi se Policijska uprava osječko-baranjska priopćenjem trebala očitovati o ubojstvu.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara