70-godišnji Zagrepčanin lakše ozlijeđen nakon tri udarca sjekirom u glavu

IAKO je tri puta ušicom sjekire udaren u glavu, 70-godišnji Zagrepčanin iz jučerašnjeg je obiteljskog obračuna izašao tek s lakšim ozljedama, dok je četiri godine mlađi napadač u hrvanju sa svojom žrtvom teško ozlijedio ruku i umalo iskrvario, doznaje se danas u policiji.

Obiteljski obračun, koji je policija okvalificirala kao pokušaj ubojstva, dogodio se sinoć oko 19,30 sati na Vodopijinom bregu u zagrebačkom Susedgradu.

Nakon svađe sa suprugom, 70-godišnja žena dotrčala je do kuće četiri godine mlađeg brata koji živi u susjedstvu. Za njom je uskoro došao i suprug (70), pa se svađa popraćena suprugovim udarcima nastavila u bratovoj kuhinji.

U svađu se tada umiješao i njen brat, no kako nije uspio zaustaviti nasilnog 70-godišnjaka otišao je po sjekiru za drva i tri puta ga ušicom sjekire udario po glavi. No, 70-godišnjak je prošao samo s lakšim ozljedama tjemena i razderotinama na stražnjoj strani desnog uha.

Brat njegove supruge je, međutim, u kraćem otimanju za sjekiru teško ozlijeđen jer mu je oštrica presjekla podlaktičnu tetivu lijeve ruke i oštetila venu.

Obojici je liječnička pomoć pružena u bolnici Sveti Duh, a policija još utvrđuje sve okolnosti ovog događaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara