75-godišnji Trogiranin uzgajao marihuanu, otkrila ga policija

75-godišnji Trogiranin uzgajao marihuanu, otkrila ga policija
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

TROGIRSKI i splitski policajci uhitili su trojicu muškarca s više od pola kilograma raznih vrsta droge, najviše ecstasya i marihuane koju je uzgojio 75-godišnji Trogiranin, doznaje se u ponedjeljak u splitsko-dalmatinskoj polici.

Trogirski policajci za vikend su kriminalistički istraživali 75-godišnjaka u čijoj su kući pronašli i oduzeli četiri stabljike indijske konoplje visine od 30 do 70 centimetara, opremu za uzgoj, više plastičnih posuda i vrećicu s 550 grama marihuane.

Dok su trogirski policajci rješavali slučaj 75-godišnjeg uzgajivača kanabisa, njihovi splitski kolege dovršavali su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 24-godišnjakom koji su prethodno na području Splita zatečeni u prodaji, odnosno kupnji droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanje kod 22-godišnjaka je pronađena 101 tableta ecstasyja, dok je od 24-godišnjaka oduzeto 50 tableta te droge i 20,4 grama speeda.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, protiv svih su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a 22-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, kazali su u policiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara