80-godišnjak priznao krivicu zbog dilanja kokaina

OSAMDESETOGODIŠNJI Felix Cocco iz Pittsburgha u srijedu je pred sudom u tome gradu priznao krivicu zbog posjedovanja i preprodaje kokaina, koji je povremeno koristio kao platežno sredstvo u zamjenu za seks sa prostitutkama, izvijestili su njegovi odvjetnici.

Policija je priopćila kako je Cocco "dilao" drogu gotovo godinu dana te da je uhićen u studenome, kada je u njegovu stanu pronađena određena količina kokaina, materijala za njegovo pakiranje i vaga za mjerenje kokainskog praha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani sude, samo sam pokušao preživjeti - plaćati račune", rekao je Cocco sucu okruga Allegheny. Coccova odvjetnica Martha Bailor pred sudom je kazala kako je Cocco nakon smrti supruge prije tri godine želio ostati seksualno aktivan te se odlučio za usluge prostitutki.

"Shvatio je da je jeftinije plaćati seks kokainom nego gotovinom", kazala je. Tužitelji su izvijestili kako neće tražiti težu kaznu ako obrana pristane na šestomjesečno do osamnaestomjesečno odsluženje zatvorske kazne. Osamdesetogodišnjak će u kućnom pritvoru ostati do izricanja presude 2. listopada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara